REMIZĂ, LA DEBUT GLORIA, EGALA CONCORDIEI CHIAJNA

REMIZĂ, LA DEBUT GLORIA, EGALA CONCORDIEI CHIAJNA

Gloria Buzau a debutat in sezonul 2020-2021 cu o remiza, 1 la 1,  acasa, impotriva Concordiei Chiajna. Duelul dintre cele doua echipe a stat sub semnul gafelor, a precipitarii dar si a lipsei de meciuri, factori care au diminuat clar din calitatea partidei.

gol gloria - chiajna gol gloria chica rosa cu chiajna

Gloria Buzău a înscris al doilea gol al zilei de Liga 2, Adrian Chică Roșă punctând în minutul 4 al întâlnirii cu Concordia Chiajna, după o greșeală rar-întâlnită a portarului Alexandru Costache

După o aruncare de la margine, portarul Alex Costache a preluat balonul în partea opusă, spre centrul porții, însă nu a mai apucat să degajeze, pentru că mingea i-a fost furată de Chică-Roșă!

Atacantul venit de la Botoșani a intrat prin alunecare și a împins balonul în poartă, de sub nasul nefericitului portar al oaspeților.

Doar 10 minute s-a aflat în avantaj Gloria.  Experimentatul Lullaku  a profitat de un marcaj aproximativ și a înscris cu un șut sec la colțul scurt al porții apărate de Stoian.

După golul ilfovenilor, ambele echipe au abordat partituri mult mai prudente, având grijă mai mult să nu primească gol, decât să înscrie. Gloria a reclamat și un penalty. Huiban, împins în careu de un fundaș advers a accentuat însă contactul, astfel că s-a ales doar cu un cartonaș galben, pentru simulare. Momentul a fost reclamat și de Ilie Stan.

Antrenorul Gloriei s-a declarat mulțumit de joc, dar nu și de rezultat.

Etapa viitoare, Gloria se deplasează la Mioveni. Partida se va disputa duminică, de la ora 18:30. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și