Publicat la: 18.03.2020. 19:18 / 300 views

REGULI STRICTE LA CENTRUL DE ZI ȘI DE NOAPTE. NIMENI NU IESE, NIMENI NU INTRĂ

Centrul de Zi și de Noapte pentru Persoane fără adăpost funcționează peste capacitatea maximă. Mai exact, în cele 25 de locuri disponibile, sunt cazate 35 de persoane. În aceste condiții, pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID 19, conducerea centrului a decis să limiteze maxim intrările și ieșirile, iar cei care o fac sunt obligați să se dezinfecteze.

adapost 1Ce nu a reușit gerul, face teama de coronavirus. De la declanșarea stării de urgență, Centrul de Zi și de Noapte pentru Persoane fără adăpost este arhi plin. Pe cele 25 de locuri disponibile, sunt cazate 35 de persoane, iar conducerea centrului a impus măsuri drastice. Sunt interzise intrările dar și ieșirile.

Acest lucru se întâmplă în condițiile în care în perioadele foarte geroase unele dintre persoanele fără adăpost refuzau oferta de a se caza la centru din cauza stricteții în ceea ce privește consumul de alcool. La Centrul de Zi și de Noapte pentru Persoane fără adăpost beneficiarii au condiții decente de cazare dar și trei mese calde pe zi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!