Publicat la: 28.12.2017. 19:14 / 663 views

RECORD POST-DECEMBRIST LA ÎNMATRICULĂRI. PESTE 26.000 DE MAŞINI LUATE ÎN EVIDENŢĂ

Aglomeraţie de final de an la ghişeele de la Înmatriculări Auto. Sute de buzoieni s-au programat pe ultima sută de metri pentru a perfecta actele noilor maşini. Funcţionarii de la ghişee sunt obişnuiţi cu situaţia, mai ales că anul 2017 a fost cel mai solicitant. Numărul de înmatriculări a ajuns la un record istoric post-decembrist.

inmatriculari 1Ultimele două zile de lucru cu publicul pentru poliţiştii de la Înmatriculări sunt cele mai solicitante. Ei fac faţă cu greu solicitărilor din partea sutelor de buzoieni care s-au programat în această perioadă.

De altfel, aşa a fost tot anul, aproape în fiecare zi. Eliminarea taxei de mediu s-a reflectat imediat în numărul de înmatriculări. S-a ajuns la o cifră istorică, de peste 26.000 de operaţiuni evidenţiate la Serviciul Judeţean.

În majoritate, maşinile cumpărate de buzoieni în acest an provin din străinătate şi sunt achiziţionate la mâna a doua. 

Mâine este ultima zi de lucru cu publicul la Înmatriculări Auto, unde sunt programate on-line peste 100 de persoane, iar pe bază de bon de ordine vor putea fi onorate aproximativ 70 de cereri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!