Publicat la: 12.08.2019. 19:04 / 842 views

RECORD DE CLASE NEOCUPATE, LA PROFESIONAL. SUTE DE ELEVI BUZOIENI NU CONTINUĂ STUDIILE

Peste o lună, aproape 3.600 de elevi din județul Buzău vor învăța în primul an de liceu și de școală profesională. Cei mai mulți sunt înscriși la liceu, peste 2.700. Anul acesta se constată un număr mare de clase neformate în învățământul profesional.

scoala profesionalaToate etapele de înscrieri la liceu și la școlile profesionale s-au încheiat, iar în privința învățământului profesional de la liceele tehnologice situația este alarmantă. Multe clase din cele propuse initial nu au fost formate.  

Planul de școlarizare  a fost făcut în baza numărului de copii înscriși la gimnaziu, din anul 2015. Se constată că sute de elevi nu se regăsesc la nicio formă de învățământ liceal în viitorul an școlar. 

Nu este exclus ca, din cauza faptului că multe clase nu au fost formate, să existe și restrângeri de activitate. Se încearcă, însă, prin mișcarea personalului didactic, să nu existe profesori care să rămână fără locuri de muncă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!