Publicat la: 14.08.2020. 18:08 / 585 views

RAZIE LA PETRECERE. POLIȚIȘTII AU OPRIT O NUNTĂ, LA VERNEȘTI

Programul unei nunți care a avut loc aseară, lângă Vernești, a fost dat peste cap de polițiștii buzoieni. Oamenii legii au intervenit constatând că mai nimeni nu respecta normele sanitare impuse de starea de alertă. Razia a făcut parte din misiunile derulate pe linia prevenirii răspândirii infecțiilor cu SarsCov-2.

bairam 1La momentul controlului, în interiorul incintei era în desfăşurare o nunta la care participau aproximativ 110 persoane. Poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului prevederile legale și i-au pus în vedere să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În cele din urmă, numărul nuntașilor s-a înjumătățit. După controlul polițiștilor, la eveniment au rămas numai 50 de persoane.

Totodată, pentru abaterile constatate, atât organizatorului, cât și operatorului economic le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 de lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!