Publicat la: 14.04.2020. 18:21 / 229 views

RAZIE CU BILANŢ NEAŞTEPTAT. POLIŢIŞTI MULŢI, AMENZI MAI PUŢINE

Amenzi pe bandă rulantă la acţiunea de ieri, organizată cu forţe sporite în mai multe puncte de interes din judeţul Buzău. Peste 900 de maşini au fost oprite în trafic şi aproape 1.500 de persoane au fost verificate, în cadrul raziei de amploare desfăşurate ieri după-amiază.

razie amenzi razie amenzi2

Peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judetean Buzău, cu sprijinul efectivelor Inspectoratului General al Poliţiei Române au desfăşurat acţiuni de amploare atât în municipiului Buzău, cât şi pe raza comunelor Verneşti, Berca, Vipereşti, Cislău, Calvini şi Cătina. 147 dintre persoanele aflate în izolare la domiciliu au fost verificate de poliţişti. Totodată, au fost oprite in trafic pentru control peste 900 de autovehicule şi au fost verificate aproximativ 1500 de persoane cu privire la respectarea interdicţiei de deplasare, confrom prevederilor ordonanţele militare.

De asemenea, poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat controale la 54 de  operatori economici si au aplicat 17 sancţiuni, fiind confiscate bunuri folosite pentru speculă (măşti, alcool sanitar, dezinfectant).

În total au fost aplicate 119 amenzi, dintre care 81 pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de 296.000 lei.

Tot în cadrul acţiunii în forţă de ieri, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în cauze care privesc persoane bănuite de săvârşirea unor fapte penale de către cetăţeni care au fost în străinătate. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!