Publicat la: 12.09.2017. 18:19 / 766 views

RATA ŞOMAJULUI, APROAPE DE 10%. AU INTRAT ÎN PLATĂ SUTE DE NOI ABSOLVENŢI

Rata şomajului în judeţul Buzău se apropie din nou de pragul de 10%. Autorităţile spun că procentul a crescut pe fondul intrării în evidenţă a sute de noi absolvenţi de liceu. Este cel mai mare nivel al şomajului din ultimii 10 ani.

somaj sediuUltima lună de vară aduce o rată record a şomajului la Buzău. Doar 0,08% a lipsit ca pragul de 10 procente să fie atins. Responsabilii AJOFM vorbesc despre o creştere cauzată de intrarea în plată a sute de absolvenţi de liceu, în majoritate tineri care şi-au dat corigenţele în această vară.

La finele lui august, 1.680 de absolvenţi figurau în evidenţele autorităţilor. A fost o lună, însă, în care au fost înregistrate şi aproape o mie de angajări.

Din cei peste 18.000 de şomeri buzoieni, 15.000 sunt neindemnizaţi, în majoritate beneficiari ai venitului minim garantat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!