Publicat la: 28.11.2014. 15:59 / 3.743 views

RĂMĂŞIŢE ELECTORALE. ALEGERILE S-AU ÎNCHEIAT, LA BUZĂU BANNERELE RĂMÂN

Informarea vizuală abundentă și uneori deranjantă din timpul campaniei electorale continuă la Buzău și după alegerea unui nou președinte.

afiseBannere cu ambii candidați, care afișează zîmbete electorale,  încă mai tronează la loc de cinste pe unele străzi și pe clădirile din oraș. Municipalitatea susține că cei care au în sarcină să strîngă materialele de campanie mai au cîteva zile la dispoziție pentru a curăța orașul de afișe și bannere.

După ce că aspectul orașului suferă, cheltuielile care survin în urma demontării materialelor de campanie ar putea fi suportate chiar de buzoieni, pentru că primăria s-ar vedea nevoită să plătească oameni care să înlăture kitsch-urile electorale din oraș. Municipalitatea și-ar recupera banii apoi, numai dacă ar acționa în instanță partidele sau firmele care s-au ocupat cu amplasarea de bannere.

Conform legii,  continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei , prin lansarea, afișarea sau distribuirea materialelor de orice tip, este interzisă și sancționată. Din păcate, legea nu îi obligă pe reprezentanții  partidelor politice  să și curețe zonele în care au fost amplasate materialele de propagandă.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!