Publicat la: 29.03.2018. 18:24 / 535 views

RADARE ÎN CASCADĂ, ŞUVOI DE AMENZI. TREI PERMISE SUSPENDATE, ÎN NUMAI O ORĂ

3 permise suspendate, amenzi cu duiumul şi viteze care depăşeau cu mult limita legală, pe DN2 E85. Asta au constatat poliţiştii de la rutieră, azi, în numai o oră şi jumătate, timp în care au instalat un sistem de radare în cascadă. Cea mai mare viteză inregistrată a fost de 166 de km/h.

rutier 1La cum se circulă pe DN2 E85, nici nu este de mirare că numărul accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive este în creştere. Azi, în numai 90 de minute, mai mulţi şoferi au fost depistaţi de radare circulând cu viteze mult peste limita legală. De la instalarea dispozitivelor radar şi până la constatarea primei abateri majore nu au trecut mai mult de 10 minute.

Poliţiştii au suspendat trei permise de conducere, într-un interval de doar 90 de minute, de la instalarea radarelor. Alte 11 amenzi au fost aplicate, pentru depăşirea limitei legale de viteză şi depăşire neregulamentară. Cea mai mare viteză înregistrată de aparatele radar a fost de 166 de km/h. Viteza maximă legală pe DN2E85 este de 100 de km pe oră. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!