Răbdare și tutun. Victoria Gloriei în play-off se lasă așteptată

Răbdare și tutun. Victoria Gloriei în play-off se lasă așteptată

Încă o remiză, a treia din play-off, a Gloriei. Buzoienii n-au reușit să-și adjudece toate cele trei puncte puse în joc, remizând cu CSC Șelimbăr, o echipă fără drept de promovare. Dincolo de rezultat, jocul slab al elevilor lui Prepeliță a stârnit nemulțumirea publicului.

Fotbal cu pipeta, mai ales în prima repriză, în întâlnirea dinrte Gloria și Șelimbăr. Dacă oaspeții, lipsiți de motivația promovării, au abordat o strategie oarecum firească, aceea de a sta pe două rânduri în propria jumătate pândind șansele de contraatac, Buzăul n-a reușit mare lucru, chiar dacă a avut o posesie net superioară. În prima repriză, Gloria nu și-a creat nicio ocazie mare de gol iar pasele în spate, repetate exasperant pentru spectatorii din tribune, au fost chiar huiduite, în câteva rânduri.

În partea a doua s-a jucat după aceleași coordonate. Gloria a construit lent, având mari dificultăți de a duce balonul în ultima treime, în timp ce oaspeții au stat din nou la cutie, așteptând spațiile care să le ofere posibilitatea contraatacului. Ocaziile, puține la număr, au apărut după minutul 70, moment în care erau trimiși în teren Benzar și Dumitrache. Ultimul a inițiat cea mai mare oportunitate de gol a Gloriei, după o cursă în flanc, urmată de o centrare respinsă de oaspeți și interceptată de Mihnea Rădulescu. Șutul acestuia de la marginea careului a fost respins, însă de goalkeeperul sibienilor.

La final, spectatorii au răsplătit fotbalul de slabă factură al favoriților prin fluierături. Din tribune, s-au auzit inclusiv scandări care cereau demisia lui Andrei Prepeliță.

Gloria are 37 de puncte și se menține la două, respectiv un punct peste CS Mioveni și FK Miercurea Ciuc. Buzoienii sunt pe locul 4, al doilea direct promovabil, în condițiile în care deasupra sa sunt două echipe fără drept de promovare, CSC Șelimbăr și Corvinul. Duminică, urmează meciul de la Slobozia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și