PSD, listă schimbată radical la CJ Buzău. Nume noi vor apărea și în lista pentru CLM Buzău

PSD, listă schimbată radical la CJ Buzău. Nume noi vor apărea și în lista pentru CLM Buzău

Nemulțumit de activitatea multora dintre consilierii județeni social-democrați, Lucian Romașcanu, președintele Organizației județene a PSD Buzău și candidat lal acestui partid la funcția de președinte al CJ Buzău, a anunțat că doar câțiva dintre actualii aleși județeni se vor mai regăsi și în lista propusă pentru forul județean, la Alegerile Locale din 9 iunie.

Declarația liderului PSD, Lucian Romașcanu, a fost făcută zilele trecute, la Campus TV, atunci când liderul PSD Buzău a mai precizat că doar un sfert din numărul actualilor aleși județeni se vor regăsi pe lista consilierilor PSD pentru următorii 4 ani.

Nume noi în lista PSD Buzău vor apărea și la Consiliul Local Municipal Buzău. Primarul Constantin Toma spune că va continua cu cei doi viceprimari, Ionuț Apostu și Oana Matache, dar că vor apărea mai multe nume noi pe lista aleșilor locali.

Alegerile Locale vor avea loc în data de 9 iunie, atunci când românii sunt chemați la urne să își aleagă și reprezentanții în Parlamentul European. Buzoianul Andi Cristea se regăsește pe lista comună PSD-PNL a candidaților la europarlamentare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și