PSD Buzău a depus listele de candidați pentru CJ și CLM Buzău. Foarte multe nume noi în lista PSD Buzău la Consiliul Județean

PSD Buzău a depus listele de candidați pentru CJ și CLM Buzău. Foarte multe nume noi în lista PSD Buzău la Consiliul Județean

Zi specială, astăzi, pentru Organizația Buzău a Partidului Social Democrat. Au fost depuse listele de candidaturi ale acestui partid la Alegerile Locale din 9 iunie, pentru Consiliul Judeţean Buzău şi Primăria Buzău.

Constabtin Toma şi-a depus oficial candidatura, la Biroul Electoral Municipal, pentru un nou mandat de primar al municipiului Buzău. Edilul de Buzău se așteaptă la o victorie detașată la scrutinul din 9 iunie și speră să aibă la fel de mulți consilieri municipali precum în actualul mandat.

Social-democratul Constantin Toma va continua cu cei doi viceprimari, Ionuț Apostu și Oana Matache, dar propune o listă de consilieri în care apar câteva nume noi.

Tot astăzi, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Lucian Romaşcanu, şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Romașcanu a fost însoțit la Biroul Electoral Județean de către candidații social-democrați pentru funcțiile de consilieri. Social-democrații au oferit trandafiri roșii tuturor femeilor care fac parte din Biroul Electoral Județean Buzău.

Briana Ioniță, cel mai tânăr candidat propus pe lista de consilieri judeţeni are doar 23 de ani şi are studii universitare la Londra.

De asemenea, ca noutăți, printre candidaţii la Consiliul Judeţean Buzău ai PSD se numără, printre alții, Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean, medicul Răzvan Dedu, Rafaela Predonescu, directoarea Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” Rm. Sărat, Raluca Alexandru, fost secretar general al Prefecturii Buzău, și Ionel Dobrița, fostul primar al comunei Berca.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și