Publicat la: 11.11.2019. 19:15 / 631 views

PSD A PIERDUT IAR ÎN ORAŞUL BUZĂU. PRIMARUL TOMA: “AVÂND ÎN VEDERE CANDIDATUL…”

După ce a pierdut la europarlamentare în faţa USR, PSD are un nou eşec electoral în municipiul Buzău, de această dată la prezidenţiale. Candidatul PNL s-a situat pe primul loc în preferinţele cetăţenilor din oraşul Buzău. La o diferenţă de peste patru procente a fost candidatul PSD. Primarul Toma dă vina chiar pe… Viorica Dăncilă.

liberali seara toma declaratie 2

Bucurie, aseară, la sediul de campanie al PNL Buzău, după anunţarea rezultatelor de la exit-poll-uri. Liderii liberali aşteptau apoi cu nerăbdare rezultatele din judeţ, dar mai ales pe cele obţinute pe municipiu.

În oraşul Buzău, Klaus Iohannis a fost pe primul loc, cu peste 29%, reprezentând aproape 15.500 de voturi.

Cu peste 13.000 de voturi, Viorica Dăncilă s-a clasat pe locul doi în municipiul Buzău, cu un procent de 25%. Primarul Constantin Toma dă vina chiar pe candidatul PSD, pentru acest nou eşec.

Edilul-şef susţine că, în comparaţie cu realizările partidului, candidatul PSD nu a reuşit să atragă un număr de voturi pe măsură.

Mai mult, şeful Palatului Comunal nu crede că turul II va fi câştigat de Viorica Dăncilă.

Pe locul trei în oraşul Buzău a fost Mircea Diaconu, cu 15% din preferinţele electoratului, iar Dan Barna a avut 14 procente, ambii candidaţi obţinând, fiecare, peste 7.000 de voturi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!