Publicat la: 12.08.2019. 19:00 / 286 views

PROTESTATARII AU BLOCAT E 85, LA MĂRĂCINENI. INTERVENȚIE INEDITĂ A POLIȚIȘTILOR DE LA RUTIER

În drum spre mitingul din Capitală, sâmbătă după-amiază, un grup de protestatari a blocat DN2 E85. Câțiva cetățeni din Iași au folosit în continuu trecerea de pietoni din apropierea Podului Mărăcineni. Între timp, s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri. Polițiștii sosiți la fața locului au rezolvat problema într-un mod inedit. 

protest reset autostrada dn2 e8510 protestatari, înarmați cu pancarte și steaguri cu mesaje împotriva guvernanților, au început să traverseze pe trecerea de pietoni, în așa fel încât nicio mașină să nu poată trece de ei. Un mod de protest folosit deja în mai multe orașe din țară. De această dată, grupul de protestatari Reset a ales să blocheze DN2 E85.

Un echipaj al Poliției Rutiere a sosit la fața locului. Agenții nu au început să îi legitimeze pe protagoniști, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri, și au abordat situația într-un mod aparte. S-au postat în mijlocul șoselei și i-au oprit pe protestatari, permițându-le șoferilor din coloane, din când în când, să circule. Apoi, protestatarii erau lăsați să traverseze din nou, iar în momentul în care se formau noi cozi de autovehicule, pietonii ieșeni erau opriți pe trotuar.

După câteva minute, protestarii au plecat din zonă, îndreptându-se către București. Momentele au fost transmise live pe facebook, iar înregistrarea a avut aproape 30.000 de vizualizări.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!