Publicat la: 01.03.2021. 19:57 / 433 views

PROMOVARE PENTRU ȚINUTUL BUZĂULUI. GEOPARCUL, ÎN CIRCUITUL INTERNAȚIONAL UNESCO

Proiectul Ținutul Buzăului – Geoparc UNESCO, l-a avut ca promotor, în weekend, pe președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu. Deputatul a postat, pe pagina sa de facebook, un scurt film de prezentare.

tinutul buzaului 2 tinutul buzaului1

Pentru câteva secunde, Ciolacu s-a transformat într-un ghid turistic.

Fostul șef al Camerei Deputaților a vorbit și despre ținta proiectului privind includerea Țintului Buzăului în circuitul internațional Unesco.

Ca orice om politic, la finalul filmului de prezentare, Ciolacu a promis că se va implica pentru reușita proiectului și pentru promovarea Buzăului ca zonă ideală pentru turism, cu locuri unice.  

În luna noiembrie a anului trecut, Asociația Ținutul Buzăului a transmis către UNESCO dosarul de aplicație, care stă la baza solicitării de transformare a Ținutului Buzăului în Geoparc UNESCO. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!