Publicat la: 23.10.2017. 18:26 / 2.484 views

PROIECT INTERESANT LA MESERII ŞI SERVICII. ELEVI DIN 5 ŢĂRI FAC SCHIMB DE EXPERIENŢĂ

Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii este, în aceste zile, gazda unei vizite ce se desfăşoară în cadrul unui proiect pe fonduri europene. Elevi din 4 ţări au venit la Buzău pentru a participa la un schimb de experienţă în domeniul tehnicilor de gătit. Astăzi, oaspeţii au sosit şi s-au prezentat în feluri inedite.

colegiul tehnicAstfel au ales să se prezinte elevii de la un liceu din Bulgaria care participă zilele acestea la Buzău la o întâlnire ce se desfăşoară la Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii, în cadrul unui proiect Erasmus. În următoarele zile, elevi din 5 ţări se vor întrece în a demostra că produsele din locurile din care provin sunt cele mai bune. Pentru asta, va trebui, însă, să le pregătească.

Scopul proiectului este de a facilita schimbul de experienţă al elevilor şi de a găsi o modalitate comună, cât mai atractivă, de a găti dar şi de a preda tehnici de gătit.

În zilele următoare, la Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii vor avea loc o mulţime de concursuri de gătit dar şi sesiuni de discuţii în care vor fi implicaţi atât elevi, cât şi profesori.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!