Publicat la: 30.03.2013. 15:27 / 4.243 views

STEJARII AU FĂCUT AZI PRIMUL PAS SPRE SUPERLIGĂ. RUGBIŞTII BUZOIENI AU CÂŞTIGAT LA BÂRLAD CU 27-8, 3-1 LA ESEURI.

Debut cu dreptul în noua ediţie de campionat pentru echipa de rugby din Buzău. Azi Stejarul Buzău a învins în deplasare cu 27-8 după 13-0 la pauză pe Rulmentul Bârlad. „Meciul n-a fost atât de uşor cum poate lăsa impresia rezultatul.  Bârladul are echipă bună, sunt convins că-i va încurca pe mulţi. Sunt mulţumit în primul rând că am păşit cu dreptul” ne-a declarat preşedintele Vasile Niţă. La eseuri Stejarii au câţtigat de asemenea cu 3-1, iar cel mai bun jucător de pe teren a fost desemnat talonerul Claudiu Popovici. Sâmbăta viitoare, în runda a doua, Stejarul Buzău va juca tot în deplasare, de astă dată la  Galaţi.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!