Publicat la: 27.06.2014. 22:05 / 1.252 views

PRIMARUL A DAT AZI CÂTEVA EXPLICAŢII DESPRE CUM SE JUDECĂ „DOSARUL GLORIA”

Primarul C-tin Boşcodeală a fost prezent ieri la Brasov unde se judeca procesul intentat de DNA în dosarul Gloria Buzau.

primar bz c-tin b.Primarul a declarat instanței că nu sunt probe suficiente și că în acest proces nu nu există parte civilă.

Mai mult, primarul a declarat că prin aceasta actiune DNA se opune sprijinirii sportului local, în condiţiile în care Primăria Buzău finanţează în cea mai mare parte sportul buzoian. 

Primarul este acuzat că a acrodat Gloriei Buzău, în mod illegal, fonduri din bugetul local și că a asigurat folosinţa gratuită a complexului sportiv mai multor asociaţii sportive. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!