Prima școală închisă, la Rușețu. Mii de elevi buzoieni participă online la cursuri

Prima școală închisă, la Rușețu. Mii de elevi buzoieni participă online la cursuri

În continuare, școlile din județul Buzău sunt puternic afectate de rata mare de infectare cu virusul COVID-19. Numărul de elevi ce au trecut în învățământul online se apropie de 6000, și avem prima unitate școlară care a trecut integral în online.

Situația la nivel județean a claselor retrase din băncile școlii din cauza pandemiei este îngrijorătoare, numărul elevilor care învață online crescând pe zi ce trece.

Evoluția cazurilor de coronavirus în mediul școlar a condus la prima unitate de învățământ închisă total, iar cursurile urmează să se desfășoare exclusiv online. Decizia a fost anunțată ieri, la Campus TV, de inspectorul școlar general, prof. Ionel Meiroșu.

Reprezentanții Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți și Consiliul Național al Elevilor au solicitat ministrului Educației trecerea tuturor elevilor în școala online, data fiind rata mare de infectare la nivelul țării.

Pentru prevenirea atingerii unor noi recorduri negative, buzoienii sunt încurajați să respecte măsurile de siguranță impuse.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Acromatic. Iarna, în alb și negru

18.01.22 19:45 Ultima modificare 18.01.22 19:43

Pe simezele sălii ”Parter” de la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” pot fi văzute o serie de lucrări în alb și negru. ”Acromatic”, expoziția semnată…