Publicat la: 27.09.2020. 14:00 / 194 views

PREZENȚA A AJUNS LA 30%, ÎN JUDEȚUL BUZĂU. UŞOR MAI SLABĂ FAŢĂ DE ALEGERILE DIN 2016

După o prezență ridicată în prima parte a zilei, în această după-amiază avem de-a face cu un număr mic de votanți la nivelul județului Buzău, comparativ cu cel din 2016. Este de așteptat ca procentul să crească spre orele serii.

vot 2 vot 1

Buzăul a ajuns la 30% prezență la vot, cu peste 113.000 de alegători înregistrați în toate cele 426 de secții amenajate în județ.

În continuare, procentul de prezență este dublu la țară, în județul Buzău. Până la ora 14:30, aproape 75.000 de buzoieni au votat în mediul rural, iar în mediul urban au ieșit la urne peste 37.000 de persoane.

La alegerile locale de acum patru ani, prezența la ora 15:00 era mai mare, de 32%.

Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă, până acum numărul cel mai mic de alegători se înregistrează în rândul tinerilor, în timp ce, până acum, cei mai mulți dintre votanții din județ au vârste peste 45 de ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!