Publicat la: 20.11.2019. 19:13 / 515 views

PREMIU PENTRU PROIECTE SAU SESIZĂRI. SILVIU ROŞIORU PROMITE 100 DE LEI

Consilierul local municipal Silviu Roşioru a anunţat la Campus TV că oferă lunar, din cotizaţia sa, suma de 100 de lei drept premiu buzoienilor care îi propun proiecte sau îi transmit sesizări cu privire la problemele importante din oraş. Silviu Roşioru era unul dintre ultimii politicieni care nu avea cont pe Facebook, dar de curând şi-a făcut şi cont şi chiar pagină oficială pe reţeaua de socializare.

rosioruConsilierul local municipal Silviu Roşioru a anunţat că este dispus să ofere lunar un premiu de 100 de lei buzoienilor care îi vor transmite, fie pe pagina de Facebook, fie prin alte mijloace, idei de proiecte ce pot fi implementate la nivelul municipiului Buzău. De asemenea, sesizările cu privire la problemele din municipiu ar putea fi premiate.

Primul premiu de 100 de lei va fi oferit la finalul acestei luni, iar până la acest moment, deja sunt selectate mai multe mesaje.

Consilierul local municipal Silviu Roşioru nu a avut până de curând conturi pe paginile de socializare, însă, a recunoscut că era necesar să îşi creeze, iar în câteva zile a atins limita de 5000 de prieteni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!