Publicat la: 20.03.2019. 19:12 / 528 views

PREGĂTIRI PENTRU MECIUL CU OŢELUL. GEORGE TIMIŞ MIZEAZĂ PE FORMA BUNĂ A ELEVILOR SĂI

Cu toate că în tur Gloria a fost dominată clar de Oţelul, gălăţenii scăpând printre degete victoria, George Timiş pariază pe forma bună a elevilor sai, pentru meciul de sâmbătă. Conducerea tehnica a roş-albaştrilor susţine că buzoienii vor aborda meciul la victorie si nu vor sta în expectativă, în aşteptarea unui rezultat nul.

timisGloria vrea toate cele trei puncte puse în joc sâmbătă, la derby-ul cu Oţelul. George Timiş nu ia în calcul varianta unui egal, rezultat care ar păstra-o pe Gloria favorită certă, în cursa pentru promovare. Conducerea tehnică a Gloriei a admis că meciul din tur a fost dominat de echipa de la Dunăre, dar susţine că datele confruntării s-au schimbat, odată cu transferurile din iarnă.

Timiş mizează şi pe forma fizică bună arătată de elevii săi, în partidele recente. Gloria a reuşit să puncteze în a doua repriză, atât cu Metalul cât şi cu Sporting Lieşti. Mai mult, spune antrenorul buzoian, forma bună prin care trec cei mai mulţi dintre roş-albaştri face ca alegerea primului unsprezece să fie una cât se poate de dificilă.

Partida dintre Gloria şi Oţelul, meci care poate decide în mare proporţie echipa promovată în B, se va disputa sâmbătă, de la ora 15. Intrarea pe Arena din Crâng este liberă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!