PREFECTUL JUDEȚULUI BUZĂU S-A VACCINAT CU ASTRAZENECA. MOMENTUL NU A FOST UNUL LIPSIT DE INCIDENTE

PREFECTUL JUDEȚULUI BUZĂU S-A VACCINAT CU ASTRAZENECA. MOMENTUL NU A FOST UNUL LIPSIT DE INCIDENTE

Astăzi, prefectul județului Buzău, Silviu Iordache, a dorit să ofere un exemplu personal și s-a vaccinat împotriva infecției cu SARS-CoV-2 la centrul de vaccinare de pe Bulevardul Bălcescu. Oficialul de la Casa Alba a fost printre primii buzoieni care a profitat de posibilitatea imunizării antiCOVID-19, cu serul de la AstraZeneca, fără programare dorind ca prin acest gest să dea și un exemplu pentru cei care nu au găsit până acum un loc liber pentru vaccinare, iar de acum o pot face când doresc, fără nicio restricție. Momentul nu a fost unul lipsit de incidente.

 prefect iordache vaccinare astrazeneca 

Relaxat, prefectul Silviu Iordache s-a prezentat la centrul de vaccinare de pe Bulevardul Bălcescu. Oficialul a intrat în centru și a anunțat că dorește vaccinarea deși nu are programare. Imediat a fost primit și a fost îndrumat să completeze formularul cu datele personale, așa cum prevede legislația în vigoare. Între timp, însă, prefectul s-a și informat cu privire la situația vaccinărilor în centrul respectiv.

După câteva minute, medicul coodonator din centru de vaccinare l-a invitat în camera de vaccinare pentru a i se măsura tensiunea și temperatura deși în fața prefectului își mai așteptau rândul la vaccinare alte două persoane. A fost momentul în care cei prezenți i-au atras atenția prefectului că ar trebui să își aștepte rândul.

 După câteva minute, a venit și rândul prefectului Silviu Iordache la vaccinare. 

Prefectul județului Buzău a mărturisit că a avut COVID-19 în luna noiembrie și de atunci nu mai are miros. Faptul că știe ce înseamnă să lupți cu acest virus dar posibilitatea vaccinării fără programare l-au determinat să facă acest vaccin acum.

Oficialul de la Casa Albă a declarat încă din prima zi în care a fost învestit în funcție că vaccinarea este singura soluție de a înfrunta această pandemie, iar ritmul campaniei de imunizare trebuie accelerat. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/p0eo5sfNHAA[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și