Publicat la: 29.12.2015. 20:15 / 8.084 views

PORC CADOU PENTRU O FAMILIE NEVOIAŞĂ. UN GOSPODAR DIN PADINA A FERICIT, AZI, ŞASE COPII

Mărioara Sicaru şi cei 6 copii ai săi trăiesc într-o sărăcie lucie. Copiii sunt curaţi şi educaţi, iar dragostea pe care şi-o poartă unul altuia înlocuieşte toate lipsurile. Locuisc la Mărăcineni cu chirie, fără forme legale.

porcFamilia avea o gospodărie frumoasă la Lopătari dar bătăile crunte primite de mamă de la fostul soţ au deteminat-o să-şi ia cei şase copii şi să plece în lume. Şi-au găsit gazdă la Mărăcineni şi se întreţin din salariul mamei de 800 de lei şi din alocaţiile copiilor. Astăzi au primit un dar neaşteptat. Nicolae Preda, un fermier din Padina, le-a adus în dar un porc din care să îşi pregătească tot ce le trebuie pentru aceste zile speciale.

Familia Preda a considerat că din puţinul lor poate să ofere şi altora pentru a petrece cum se cuvine în noaptea dintre ani.

Bucuria a fost imensă pentru cei 6 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani. Sunt extrem de cuminţi şi încearcă să îşi mulţumească mama cu notele bune la învăţătură. Pentru femeia de 33 de ani darul de azi este şi o provocare. Plănuieşte să prepare sarmale, caltaboş şi alte bunătăţi care le-au lipsit de pe masa de Crăciun.

Tot astăzi, copilaşii au primit din partea Crucii Roşii jucării, dulciuri şi alimente. S-au bucurat enorm şi au considerat că Moşul a ajuns şi la ei, chiar dacă puţin mai târziu.

Mărioara Sicaru este mândră de cei 6 copii ai săi. Doi dintre ei sunt la licee cu nume din Buzău, iar restul sunt la şcoală ori la grădiniţă. A luptat enorm să-i adune pe toţi din centrele de plasament în care au fost cazaţi după ce ea a zăcut la spital, bătută crunt de fostul soţ. Are nevoie urgentă de un frigider, de lemne şi lucruşoare pentru copii, dar nu cere. Speră că Dumnezeu o va ţine sănătoasă pentru a-şi putea creşte copiii.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Radu spune:

    Bravo lui!Intrebarea este a-ti vazut vreun politician sa faca un gest asemanator???Raspunsul este NU!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!