Publicat la: 27.03.2020. 19:11 / 453 views

POLIȚIȘTII DONEAZĂ SÂNGE! PESTE 120 DE CADRE, LA CENTRUL DE TRANSFUZII

Începând de azi, peste 100 de politisti vor merge la Centrul de Transfuzii pentru a dona sange. Acțiunea este menită și să sensibilizeze alte persoane să facă acest gest umanitar.

politisti doneaza sange 5 politisti doneaza sange 4

Numai în ultimul an, numărul donatorilor permanenți de la Buzău s-a înjumătățit. Mai mult, odată cu pandemia de coronavirus, Centrul de Transfuzii se confruntă cu o criză fără precedent. Tocmai de aceea, polițiștii care au mers azi să doneze fac un apel, către toți buzoienii apți, să li se alăture în această cauză nobilă.

La nivelul Centrului de Transfuzie s-au luat măsuri suplimentare pentru siguranța donatorilor și a personalului medical, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!