Poftiți la abonamente. Prețuri modice, aplicate de Gloria

Poftiți la abonamente. Prețuri modice, aplicate de Gloria

S-au pus deja în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor, la Gloria. Clubul buzoian a ales să practice tarife modice pentru stagiunea 2024-2025, astfel că cel mai ieftin tichet, cel de la peluză,  costă doar 240 de  lei. Patru sute de lei la tribuna a II-a și 560, pentru tribuna intâi va trebui să scoată din buzunar un microbist buzoian.

Abonamentele sunt valabile pentru întreaga stagiune competițională, incluzând atât campionatul regular, dar și play-off/play-out-ul. De asemenea, ticketele, odată achiziționate, vor avea valabilitate și pentru meciurile din Cupa României

Vor fi și trei secțiuni exclusiviste, VIP2, 1 și 0, cu prețuri care pornesc de la 1500 și ajung până la 2000 de lei.

Și în noul sezon va fi permis accesul gratuit pentru copiii sub 12 ani însoțiți de un adult, pe baza biletelor cu valoare 0 emise la case.

Preţurile minime pentru biletele de acces la meciurile de pe teren propriu, în sezonul 2024-2025:

VIP 2 – 100 lei

TRIBUNA 0 – 50 lei

TRIBUNA 1 – 35 lei

TRIBUNA 2 – 25 lei

PELUZĂ – 15 lei

Cei care optează pentru abonament vor primi, ca un gest symbolic, și o eșarfă inscripționată cu sigla și culorile clubului.

Abonamentele pot fi achiziţionate, pentru început, în format fizic, de la sediul clubului, Stadionul „Gloria” (strada „Mareşal Averescu” – intrarea principală).

În comparație cu celelalte cluburi din Superligă, abonamentele puse în vânzare de Gloria sunt printre cele mai ieftine.

Începând cu data de 25 iunie vor fi eliberate abonamente pentru persoanele cu dizabilități pe baza copiilor documentelor oficiale emise de instituțiile competente. Acestea vor fi emise în perioada 24-28 iunie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și