Publicat la: 12.11.2019. 19:17 / 769 views

PNL BUZĂU, ULTIMUL LOC PE ŢARĂ CONDUCEREA ORGANIZAŢIEI, ÎN PERICOL?

Probleme pentru PNL Buzău, după ce organizaţia a ieşit cu cel mai slab scor din ţară, la primul scrutin prezidenţial. La nivelul judeţului, Klaus Iohannis a primit aproape 54.000 de voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a avut 9.000 de voturi în plus. Rezultatele din al doilea tur vor fi decisive pentru viitorul conducerii liberale de la Buzău.

 pnl sigla  pnl romanescu

Bucuria de duminică seară pentru organizaţia judeţeană PNL a fost de doar câteva ore. PSD a câştigat din nou pe judeţ, candidatul Viorica Dăncilă având 34.56%. Klaus Iohannis a fost pe locul doi, cu 29,96%. Cu acest scor, PNL Buzău a fost ultimul pe ţară.  

Un rezultat la fel de slab şi în turul doi ar pune în pericol conducerea organizaţiei judeţene, şi aşa luată în vizor de liderii de la nivel central. Pentru echipa de campanie de la Buzău urmează aproape două săptămâni de foc.

Singura consolare a PNL Buzău ar fi clasarea pe primul loc în municipiul Buzău, unde preşedintele Klaus Iohannis a fost votat de peste 29% dintre alegători. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!