PNL Buzău și-a lansat candidații la Alegerile Locale. Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan, prezenți la eveniment

PNL Buzău și-a lansat candidații la Alegerile Locale. Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan, prezenți la eveniment

PNL Buzău și-a lansat oficial candidații la Alegerile Locale din 9 iunie, în fața președintelui partidului, Nicolae Ciucă, a europarlamentarului Rareș Bogdan, dar și a secretarului general PNL, Lucian Bode.

Adrian Mocanu, liderul PNL Buzău, a anunțat candidații liberali pentru postul de președinte al CJ Buzău, dar și pentru cele 87 de primării din județ. Fostul prefect Carmen Ichim va candida din partea PNL la Primăria Buzău, în timp ce preotul Viorel Holban va intra în cursa pentru funcția de primar al municipiului Rm. Sărat. Adrian Mocanu, liderul local liberal, va candida pentru funcția de președinte al CJ Buzău.

Dacă Rareș Bogdan a spus că o țintă de 25-30 de primari este una rezonabilă, liderul partidului, Nicolae Ciucă, mărturisește că nu a impus un target pentru organizația județeană a PNL la scrutinul din 9 iunie.

Adrian Mocanu spune că PNL Buzău are un target la alegerile locale din 9 iunie, dar că acesta va fi anunțat printr-un comunicat de presă.

Evenimentul a avut loc la un restaurant aflat la ieșirea din Buzău spre Mărăcineni, în prezența a peste 500 de liberali, veniți din tot județul.

3 Comentarii la: “PNL Buzău și-a lansat candidații la Alegerile Locale. Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan, prezenți la eveniment

  1. LISTA CLM BUZĂU CARE ESTE , CE COMPONENȚĂ ARE ?

  2. Doamna Ichim? Aceasta femeie a distrus Buzău de când este șefa de la mediu, nu cred că există vreun cretin sa o voteze!

  3. Păi Carmen Ichim a fost dată afară de Mocanu pe vremea lui Orbán și acum candidează? Păi unde e mândria securistă madam Ichim? A, asta pentru binele feciorașului nou intrat în PanL? Rușinos! Sper să vă zboare PSD -oștii și de la Mediu după alegeri! Și să-l pună pe fostul prefect cu care va contrați pe vremea lui Mocanu! Oricum PNL nu o să scoată 10% în Buzău ! Dau o bere dacă luați mai mult! Și oricum ar trebui ca “ elitele” din PNL să mă i meargă pe jos ca să dea grăsimea morbidă jos! Rușine!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și