Publicat la: 28.09.2020. 18:26 / 255 views

PNL A OBŢINUT 10 PRIMĂRII ÎN JUDEŢ. DOCTORUL ADRIAN ZOICAN, PE LOCUL 2 ÎN MUNICIPIU

Candidații PNL la funcția de primar au reușit să câștige alegerile în 10 primării din județul Buzău. De asemenea, medicul Adrian Zoican s-a clasat pe locul 2 în municipiu, însă la diferență foarte mare de voturi de Constantin Toma. Președintele Cristi Romanescu recunoaște că s-ar fi putut face mai mult, iar în următoarele zile a anunțat că la nivelul filialei Buzău a PNL va avea loc o analiză.

romanescu PNL 2

Conform numărătorilor parțiale, în urma alegerilor de ieri, candidații PNL au reușit să câștige scrutinul în 10 localități: Vadu Pașii, Calvini, Scutelnici, Beceni, Chiojdu, Brădeanu, Padina, Pardoși, Cochirleanca, Tisău. Președintele PNL, fialia Buzău, Cristi Romanescu, a declarat astăzi într-o conferință de presă că și-ar fi dorit ca rezultatul să fie unul mai bun.

La nivel de municipiu, medicul Adrian Zoican a obținut locul doi, însă la diferența mare de voturi de primarul Constantin Toma. Doctorul Zoican nu a fost prezent astăzi la conferința de presă organizată de Cristi Romanescu.

Președintele PNL Buzău a anunțat că în următoarea perioadă va face o analiză asupra rezultatelor din județ, astfel încât să se poată pregăti cospunzător pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în decembrie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!