PMP VA FACE OPOZIŢIE ÎN CLM. REACŢII LA CALD, DUPĂ AFLAREA REZULTATELOR

PMP VA FACE OPOZIŢIE ÎN CLM. REACŢII LA CALD, DUPĂ AFLAREA REZULTATELOR

Chiar inainte de aflarea primelor rezultate date de exit-poll-ul de la ora 21, reprezentantii din conducerea  PMP Buzau au declarat, la unison, ca formatiunea politica pe care o reprezinta se va afla in opozitie in consiliile locale. Atat Silviu Rosioru, cat si Fanica Barla, au multumit buzoienilor care au iesit la vot, indiferent de sufragiul exprimat.

PMP 2 PMP 1

Atmosferă optimistă, aseară, în sediul PMP Buzău. Poate fără să anticipeze majoritatea zdrobitoare cu care social democrații au câștigat alegerile locale, șefii PMP erau optimiști, în ceea ce privește rezultatele exit-pollului de la ora 21. Atât Silviu Roșioru, cât și Fănică Bârlă au ținut în primul rând să le mulțumească buzoienilor care au votat și să-i asigure că PMP va lucra în interesul cetățeanului de rând.

Fănică Bârlă i-a asigurat pe votanți că formațiunea politică din care face parte va face o opoziție constructivă în consiliile locale. Orice proiect bine argumentat, spun reprezentanții PMP, va primi votul acestora, indiferent de cine îl propune.

În privința sufragiului obținut Consiliul Local Municipal, PMP se situează pe locul patru, în topul preferințelor buzoienilor, după PSD, PNL Și USR. Aceeași situație și la Consiliul Județean, acolo unde PMP a obținut puțin peste 8 % din voturile exprimate. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și