Publicat la: 27.03.2020. 19:07 / 487 views

PESTE 4000 DE BUZOIENI, IZOLAŢI ACASĂ. ALŢI 93 SE AFLĂ ÎN REGIM DE CARANTINĂ

La data de 27 martie, în judeţul Buzău 4.116 de persoane sunt în izolare la domiciliu. Alte 93 de persoane se află în carantină instituţionalizată.

carantina lps controale izolare carantina

Având în vedere prevederile Ordonanţelor militare au fost continuate activităţile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 314 poliţişti, 107 jandarmi, 128 de poliţişti locali şi 60 de lucrători din cadrul MApN.

IPJ Buzău împreună cu personal al Poliţiei Locale au desfăşurat activităţi de control al persoanelor aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 1645 de persoane. Au fost aplicate 5 amenzi, de 19.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu. Totodată au fost aplicate şi 181 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, valoarea amenzilor fiind de 248.000 de lei.

Jandarmii au constatat 17 abateri de la regimul izolării la domiciliu şi de la prevederile ordonanţei, fiind aplicate amenzi în valoare de 19.600 de lei. Tot jandarmii au surprins un individ care a încercat pentru a doua oară să fugă dintr-un centru de carantină. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!