Publicat la: 25.05.2020. 18:27 / 375 views

PESTE 1400 DE BUZOIENI, ÎNCĂ IZOLAȚI LA DOMICILIU. ALȚI 65 SE AFLĂ ÎN CARANTINĂ INSTITUȚIONALIZATĂ

1.484 de persoane sunt încă izolate la domiciliu, pentru a preveni răspândirea Sars Cov-2. Alți 65 de buzoieni rămân, deocamată, în carantină instituționalizată. În județul Buzău au fost confirmate 160 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Still0526_00000Astăzi, 25 mai 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: 65 persoane se află în carantină instituționalizată, în timp ce 1.484 sunt izolate la domiciliu.

În județul Buzău, au fost confirmate 160 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 45 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

Echipe mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au derulat acțiuni în vederea combaterii răspândirii COVID-19, dar și a descurajării faptelor de natură contravențională, înregistrate în acest context. Pe raza județului Buzău, au fost angrenați în activități specifice 222 de polițiști, peste 100 de jandarmi și 112 polițiști locali.

Având în vedere prevederile legislative în contextul ”stării de alertă”, în ultimele 24 de ore, structurile și subunitățile IPJ Buzău împreună cu personalul din cadrul Poliției Locale au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 1.081 de persoane. Nu au fost depistate persoane care să nu respecte restricțiile de izolare.

În cadrul acțiunilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor impuse prin ”starea de alertă” au fost aplicate 39 de sancțiuni, în valoare totală de peste 10.000 de lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!