Publicat la: 10.09.2020. 18:19 / 213 views

PESTE 100 DE FURTURI, COMISE ÎN BELGIA! GRUPARE DE BUZOIENI, DESTRUCTURATĂ DUPĂ PERCHEZIȚII

O grupare infracțională, care a comis peste 100 de furturi în Belgia,  a fost destructurată de polițiștii buzoieni și procurorii de la Crimă Organizată, în urma a 11 descinderi efectuate săptămâna aceasta. Liderul grupării era un buzoian.

hoti siteAnchetatorii susțin că gruparea, formată dinc el puțin șase bărbați, bine structurată și ierarhizată, a acționat în Belgia, timp de patru ani. Hoții au sustras din locuințe și locuri împrejmuite obiecte de grădinărit, biciclete, diverse ustensile, mașini-unelte, motoare pentru bărci, instrumente pentru pescuit, dar și mașini de tuns iarba sau combustibil în cantități mari.

Bunurile ridicate în urma perchezițiilor au fost trimise deja în Belgia. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!