PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM. MAMĂ ȘI FIICĂ, ÎN VIZORUL POLIȚIȘTILOR

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM. MAMĂ ȘI FIICĂ, ÎN VIZORUL POLIȚIȘTILOR

Mamă și fiică din localitatea  buzoiană Balta Albă,  în vizorul polițiștilor pentru fapte de proxenetism. Cele două, alături de un cunoscut, racolau tinere pe care le  trimiteau să se prostitueze atât în Buzău cât și în afara țării.

proxenetismJoi, polițiștii cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, au descins în două  percheziții domiciliare în municipiul Buzău și în comuna Balta Alba. Sunt vizate locațiile pe care cei trei suspectați de proxenetism le foloseau în afacerile lor ilegale. Perchezițiile s-au desfășurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Râmnicu Sărat.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2015- 2021,  cele două, mamă și fiică, și un cunoscut de-al lor, cu toții având vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, ar fi determinat și înlesnit  practicarea prostituției pentru 4 tinere, pe teritoriul Germaniei și în România, obținând foloase materiale.  În fapt, victimele, care sunt din Buzău și din Brăila, erau așa zise prietene ale tinerei de 18 ani, care le spunea că le ajută să-și găsească de lucru, dar le trimitea să-și vândă trupul.

La finalul perchezițiilor care au avut loc joi dimineață, suspecții au fost  duși la audieri, la sediul Poliției. Anchetatorii urmează să stabilească dacă indivizii au mai făcut și alte victime dar și ce foloase materiale au obținut de pe urma acestei afaceri ilegale. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și