Publicat la: 29.09.2020. 18:13 / 318 views

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA BUZĂU. SUNT VIZATE PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE ȘI SPĂLARE DE BANI

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au descins în această dimineață la 28 de adrese din Buzău și din țară  şi vor conduce la audieri mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor.

mascatiÎn această dimineață polițiștii bucureșteni au descins la 28 de adrese  în municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Buzău, Dâmboviţa şi Ialomiţa într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în care se fac cercetări sub pentru infracțiunile de evaziune fiscală şi spălare a banilor.

Din cercetări a reieşit  că, în cursul anului 2016, administratorii unor firme din domeniul construcţiilor şi materialelor de construcţie, ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii de bunuri şi servicii în valoare peste 4 milioane de lei de la firme  „fantoma”.

Totodată, persoanele bănuite ar fi transferat suma de aproximativ  4.5 milioane de lei din contul firmelor „fantoma” în contul unor firme din Turcia.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.200.000 lei reprezentând T.V.A. şi impozit pe profit, iar suma supusă procesului de spălare a banilor este de aproximativ 4.500.000 lei.

În acțiune au fost implicați polițiști din cadrul IGPR, precum şi poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie din Judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Dâmboviţa şi Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!