Publicat la: 14.05.2020. 19:03 / 889 views

PENTRU CABINETELE DE EXPERTIZĂ, LA CASA DE PENSII. SOLICITANȚII POT DEPUNE DOCUMENTELE NECESARE

Chiar dacă Policlinica “Nicolae Titulescu” a fost închisă, documentele pentru cabinetele de expertiză medicală vor putea fi depuse în continuare, la sediul Casei Județene de Pensii. Conducerea instituției a decis să vină în întâmpinarea solicitanților, așteptați chiar de mâine pentru a depune actele necesare. Și activitatea cu publicul va fi redeschisă, cu respectarea măsurilor de protecție și de distanțare socială.

casa de pensii casa de pensii2

Decizie importantă a Casei Județene de Pensii, după ce Policlinica 23 August a fost închisă pe o perioadă de șapte zile. Activitatea de primire a documentelor necesare pentru cabinetele de expertiză medicală va continua la sediul Casei de Pensii.

O serie de documente vor putea fi depuse sau transmise prin serviciul poştal clasic, prin poştă electronică sau prin  fax la sediul Casei Județene de Pensii.

Și pentru cei care mergeau la policlinica de la Râmnicu Sărat pot fi oferite aceleași servicii, în contextul în care Spitalul din Râmnicu Sărat a fost transformat în unitate suport de Covid-19.

Totodată, de mâine, Casa Județeană de Pensii redeschide programul cu publicul. Au fost luate măsuri speciale de protecție, iar beneficiarii serviciilor trebuie să țină cont de regulile de distanțare socială.

Începând de mâine, la Casa Județeană de Pensii, programul de lucru cu publicul este următorul:

-Luni-Joi, între orele 8:00 – 15:30

-Vineri 8:00 -13.00

-Program Casierie Luni- Joi 10:00-16:00

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!