Publicat la: 27.02.2014. 20:21 / 18.652 views

PENSIONARE CU EMOŢII LA MATERNITATEA BUZĂU. CEA MAI VECHE MOAŞĂ S-A RETRAS DIN ACTIVITATE

Zi plină de emoţie la maternitatea buzoiană. Astăzi a ieşit la pensie cea mai veche şi cea mai experimentată moasă din unitatea spitalicească. După 40 de ani de muncă în care i-au trecut prin mâini mii de copii, şi-a luat rămas bun de la cele pe care, de-a lungul anilor, le-a învaţat meserie.

pensionare moasaEmoţionantul moment a avut loc chiar acolo unde şi-a făcut meseria în tot acest timp, în salon, în jurul mesei de naştere. Adică acolo unde Zoica Radu a îmbărbătat nenumărate mămici atunci când işi aduceau pruncii pe lume. Au fost emoţii, au fost lacrimi şi regrete după vremurile trecute.

Colectivul de moaşe şi asistente format în jurul experimentatei moaşe a învăţat de la Zoica Radu secretele meseriei dar nu puţuine au fost momentele în care au învăţat şi cum să fie bune gospodine. Tocmai de aceea, astăzi şi-au luat rămas bun cu atâta greutate.

Chiar şi medicii au învăţat multe de la Zoica Radu şi au ţinut să îi fie aproape astăzi, într-un moment atât de emoţionant.

Anii de pensie Zoica Radu îi va petrece la Bucureşti, acolo unde urmează să se retragă pentru a-şi creşte nepoţica, alături de fiul său, medic chirurg. Cel mai mare regret al moaşei este acela că nu a apucat să profeseze în noua maternitate.

Exista 4 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Magda Cretu spune:

    Ii doresc acestei doamne cu care am nascut ambii copii care acum sunt de 16 si 13 ani si sunt mai inalti decat mine MULTA SĂNĂTATE si LINIȘTE SUFLETEASCĂ si sa se bucure de cat mai multi ani frumosi de pensie!

  2. nicoleta spune:

    Felicitări pentru o doamnă deosebita!Pensie lungă și multa sănătate! 😘

  3. Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă bucurați de cei dragi și să petreceți alături de ei multe, multe clipe minunate!!Mulțumesc pentru că ați fost alături de mine atunci când am avut nevoie!

  4. Felicitari, d-na Zoica!!!!! sa fiti sanatoasa si sa va bucurati de o pensie lunga cu multe, multe bucurii!!!!! si multumesc mult inca o data pentru ajutorul personal care mi l-ati oferit nu numai o data!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!