Publicat la: 15.02.2017. 18:40 / 758 views

PANICĂ LA UN CENTRU DE PLASAMENT. 67 DE COPII EVACUAŢI, DE TEAMA UNEI EXPLOZII

Panică, noaptea trecută, la un cămin de copii institutionalizaţi, din Buzău. Conducerea instituţiei a alertat autorităţile, după ce, în clădire, s-a simţit un puternic miros de gaz. Imediat, copiii au fost mutaţi, în clădirea Jandarmeriei,  pentru a elimina orice risc, în caz de explozie. Cei 67 de copii au revenit, azi dimineaţă, în centru.

alarma gaze 6Autorităţile au intrat în alertă, azi noapte, după ce conducerea Căminului 2, din Micro14,  a semnalat că în clădirea instituţiei se simte un puternic miros de gaze. Imediat, la faţa locului au sosit pompierii, împreună cu specialişti de la societatea furnizoare de gaze. Pentru a evita o tragedie, 67 de copii au fost evacuaţi din clădirea căminului şi transportaţi, cu microbuze, în incinta Jandarmeriei.

După aproape două ore de cercetări, specialiştii au conchis că nu este vorba de vreo scurgere, dar nici nu au putut indica sursa mirosului suspect din clădire. În cele din urmă, copiii s-au reîntors în centru abia dimineaţă.

Azi dimineaţă, înainte de recazarea copiilor în Căminul 2, clădirea instituţiei a fost, încă  o dată, verificată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!