Publicat la: 22.05.2018. 18:25 / 731 views

PANICĂ LA MALL. INCENDIU LA ETAJ, PERSOANE EVACUATE

Panică la Mall! Un incendiu a izbucnit, astăzi, la un restaurant aflat la etajul complexului comercial din apropierea Autogării Nord. Toate persoanele din mall au fost evacuate.

galeria pompieri 2Incendiul a fost semnalat în jurul prânzului la un coș de fum al unui restaurant aflat la etajul Galleriei Mall.

Preventiv, pompierii au acționat și cu o autospecială cu scară.

La scurt timp după sosirea pompierilor, toate persoanele din mall au fost evacuate, astfel că s-a înlăturat orice pericol pentru populație.

Specialiștii de la ISU urmează să stabilească motivul izbucnirii incendiului precum și măsurile împotriva administratorului restaurantului, în funcție de neregulile descoperite la sistemul de evacuare a fumului din incinta localului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!