Publicat la: 26.07.2019. 18:26 / 476 views

OPRIŢI PE BANDĂ RULANTĂ. RAZIILE CONTINUĂ PENTRU TRANSPORTATORI

O nouă razie a poliţiştilor de la Rutier, pentru depistarea neregulilor în rândurile transportatorilor de marfă şi de persoane.  În această dimineaţă, în mai multe puncte au fost organizate filtre pentru oprirea şoferilor, în cadrul acţiunii “Truck and Bus”, derulată toată săptămână şi pe şoselele buzoiene. Poliţiştii au constatat mai multe abateri grave.

rutier autorola 1Şi astăzi, echipaje ale Serviciului Rutier au fost mobilizate pe mai multe tronsoane de drum, pentru verificarea transportatorilor de marfă şi de persoane. Zeci de TIR-uri, autobuze şi microbuze au fost trase pe dreapta.

Poliţiştii au urmărit dacă se respectă timpii de odihnă, starea tehnică a autovehiculelor, modul în care sunt transportate persoanele, dar şi legalitatea documentelor de marfă.

Zeci de amenzi au fost date în urma acţiunilor de azi. Printre abaterile grave constatate s-au numărat un şofer de TIR prins sub influenţa alcoolului şi căruia i-a fost reţinut permisul, şi un conducător auto care transporta 10 muncitori cu un microbuz, depistat cu consum mai mare de alcool, fiindu-i întocmit dosar penal. 

Astfel de controale vor continua şi în weekend. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!