Omagierea seniorilor. Premii pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Omagierea seniorilor. Premii pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

În fiecare an, în toată lumea, pe întâi octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Este o tradiție ca Municipalitatea să sărbătorească împreună cu seniorii Buzăului acestă zi  și să le ofere cadouri și flori. Cuplurile care au împlinit anul acesta o jumătate de secol de căsnicie neîntreruptă vor fi invitați la o petrecere simbolică a nunții lor de aur.

Buzoienii care au acumulat peste o jumătate de secol de căsnicie neîntreruptă vin la Primărie pentru a fi premiați, ca în fiecare an, cu o floare și o mică sumă de bani.

Pentru a menține o căsnicie atâta amar de ani, e necesar ca cei doi parteneri să se înțeleagă și să-și fie credincioși, indiferent de impasurile prin care trec de-a lungul vieții.

Și anul acesta vor fi omagiate mai multe cupluri care tocmai au împlinit, sau vor împlini până la Revelion cei 50 de ani de căsnicie

Primăria le-a pregătit și lor o mică petrecere pentru a sărbători împreună nunta de aur.

Tot pe 1 octombrie va avea loc și festivitatea de premiere pentru câștigătorii mini turneelor de șah, table și rummy, dedicate persoanelor vârstnice, care se desfășoară în această perioadă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și