Femeile-antreprenor, întâlnire la Buzău. Conferința regională „Despre investiții și dezvoltarea afacerilor”     

Femeile-antreprenor, întâlnire la Buzău. Conferința regională „Despre investiții și dezvoltarea afacerilor”     

Buzăul a fost gazda unei conferințe regionale a femeilor-antreprenor din Regiunea de Sud – Est a României. Evenimentul a fost găzduit de Primăria Buzău, în sala Nicu Constantinescu din Palatul Comunal.Tema întâlnirii a fost despre investiții și dezvoltarea afacerilor.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR a organizat la Buzău Conferința Regională „Despre investiții și dezvoltarea afacerilor”. Întâlnirea a avut loc în Palatul Comunal vineri, 19 aprilie, de la ora 9.30.

La eveniment au luat parte femei-antreprenor din zona Buzăului, dar și din zona Brăilei, care au avut astfel ocazia de a descoperi oportunități valoroase din lumea afacerilor, noutăți cu privire la finanțări și ultimile modificări fiscale.

OFA Ugir funcționează de 5 ani și este formată din aproximativ 800 de societăți din toată țara. Deși întâlnirea a fost programată doar pentru femeile-antreprenor, la discuții au fost acceptați și doi bărbați, în calitate de gazde: primarul Constantin Toma și senatorul Lucian Romașcanu. Ambii au trebuit să răspundă la câte o întrebare obligatorie pentru a putea părăsi sala la un moment dat.

În anul 2020, OFA UGIR s-a făcut remarcată prin susținerea femeilor antreprenor și a adus împreună peste 800 de membri și colaboratori care cred în viziunea dezvoltării și inovării mediului antreprenorial românesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și