Publicat la: 28.11.2018. 19:29 / 664 views

”O ŞANSĂ LA TITLUL MONDIAL NU SE REFUZĂ”. BOGDAN DINU, DESPRE CONFRUNTAREA CU JARRELL MILLER

Revenit la Buzău, Bogdan Dinu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că ar fi acceptat şansa de a se bate pentru titlul mondial, în orice circumstanţe. Pugilistul a ţinut să le răspundă celor care au fost de părere ca buzoianul a boxat cu Jarrell Miller nepregătit.

dinuO şansă la titlul mondial nu se refuză. Este declaraţia pugilistului  Bogdan Dinu, la reîntoarcerea din Statele Unite. Buzoianul a ţinut să precizeze că ar fi acceptat meciul cu Jarrell Miller în orice condiţii, mai ales că pentru un est-european este infinit mai dificil de a lupta pentru o centură, decât pentru un american. Dinu a ţinut să le răspundă celor care au afirmat că buzoianul s-a pripit, când a decis să încrucişeze mănuşile cu Miller, după un repaus de aproape un an.

Bogdan Dinu a afirmat că partida cu Miller a constituit o rampă de lansare pe piaţa americană şi că i-a adus beneficii nesperate, în ciuda înfrângerii prin knock-out. Buzoianul speră acum ca americanul să-i acorde cât mai rapid revanşa.

Bogdan Dinu a luptat pentru titlul mondial WBA, pe 18 noiembrie, în Statele Unite ale Americii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!