O handbalistă de la Gloria, la “Vocea României”. Yaroslava Burlachenko repetă în studioul artistului Eduard Antochi

O handbalistă de la Gloria, la “Vocea României”. Yaroslava Burlachenko repetă în studioul artistului Eduard Antochi

Dincolo de abilitățile sportive, Yaroslava Burlachenko dovedește că se poate descurca și pe scenă.  Ucraineanca a acceptat provocarea de a participa la “Vocea României”, iar la finele lui aprilie a reușit să treacă de prima probă a concursului. Pivotul de la Gloria Buzău a dezvăluit zilele trecute pe facebook că a trecut deja în următoarea etapă a emisiunii muzicale.

Între timp, în mediul online a apărut interpretând “Hallelujah”. Pe înregistrare, Yasi cântă în duet cu un cunoscut artist buzoian, Edi Antochi, cel care i-a pus, cel mai probabil, studioul la dispoziție. Nu se știe, deocamdată, dacă aceasta va fi piesa de la “Vocea României”. Cert este că momentul a primit sute de aprecieri din partea internauților.

Tot din studioul lui Edi Antochi, sportiva posta o înregistrare la finele lui aprilie, probabil chiar înainte de proba de la “Vocea României”. În acel moment, mai toată lumea a crezut, probabil, că este vorba doar de un exercițiu muzical, întrucât pivotul de la Gloria nu făcuse publică participarea la show-ul muzical.

Recent, Yaroslava Burlachenko a obținut, după o așteptare de patru ani, cetățenia română. Sportiva născută la Kiev a ajuns prima oară în România în 2012, atunci când avea doar 20 de ani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și