Publicat la: 24.02.2021. 19:05 / 1.027 views

NU VA MAI FI PREFECT! LIDERUL PLUS, DEMISIE MORARU ACUZĂ LIDERII NAȚIONALI DE ABUZ

Mihai Răzvan Moraru, care era favorit pentru a fi numit prefect, și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PLUS Buzău. Decizia a fost luată după ce forul politic național al PLUS a votat, la paritate, 5 la 5, când a fost vorba despre acceptarea nominalizării lui Moraru pentru funcția de șef al Casei Albe Buzău, precum și după ce liderii de la Centru au transmis conducerii de la Buzău să găsească alte nominalizări în cursa internă pentru poziția de prefect. 

razvan mihai moraru plusMotivul invocat de cei cinci membri ai BPN, care au votat împotrivă, a fost legat de faptul că, atunci când Mihai Răzvan Moraru avea 14 ani, fratele liderului plus Buzău a fost implicat într-un dosar penal, pentru care a și fost condamnat la închisoare.

De altfel, același motiv a stat la baza unui memoriu transmis chiar de partenerii de la USR Buzău către liderii PLUS, prin care au solicitat să nu accepte nominalizarea lui Mihai Răzvan Moraru pentru funcția de prefect.

Mai mult, Moraru susține că decizia Biroului Politic Național al PLUS nu se bazează pe prevederile din statutul partidului, când vine vorba despre criteriile de integritate.

Va renunța la șefia filialei județene, însă nu și la politică. Moraru declară că rămâne membru activ al PLUS și va milita pentru fair-play-ul politic.

În aceste condiții, Biroul Permanent Județean va trebui să găsească alte persoane pe care să le propună la Centru pentru funcția de prefect de Buzău, poziție atribuită PLUS, în urma negocierilor  tot de la nivel central. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!