Grădina Drăgaica, un nou parc în Buzău. Vineri are loc inaugurarea

Grădina Drăgaica, un nou parc în Buzău. Vineri are loc inaugurarea

Buzăul va avea un nou părculeț. Grădina Drăgaica, situată vis-s-vis de locul unde are loc în fiecare an târgul tradițional, face parte din  proiectul de regenerare urbană „Buzăul Circular”. Părculețul a fost amenajat de o companie de reciclare din Buzău.

Vineri, peste drum de Piața Volantă Drăgaica, la intrarea în Zona Industrială, va fi inaugurată o mică oază de verdeață. Noul parc este amenajat de o companie de reciclare a deșeurilor, alături de Primăria Buzău, proiect prin care se dorește crearea unor medii urbane durabile.

În ziua inaugurării, la ora 11:30, autoritățile locale și reprezentanții partenerului privat vor tăia panglica la Grădina Drăgaica. Parcul a fost amenajat special pentru ca buzoienii să vină împreună acolo pentru a socializa sau pentru a participa la diferite evenimente.

Grădina Drăgaica face parte din proiectul ,,Buzăul Circular”, un proiect de regenerare urbană a unei zone cu tradiție în Buzău.

Între 19 și 25 iunie, peste drum de parc, la Târgul Volant Drăgaica se va desfășura Târgul de Vară „Drăgaica 2023”, un eveniment etalon pentru Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și