Publicat la: 04.05.2020. 18:27 / 521 views

NOU CAZ DE CORONAVIRUS CONFIRMAT. ESTE A 41-A SITUAŢIE DE ÎMBOLNĂVIRE CERTĂ, LA BUZĂU

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, numărul total de cazuri confirmate cu coronavirus la nivelul judeţului Buzău a ajuns la 41. Este vorba despre  un pacient de sex masculin, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în judeţul Buzău.

coronavirus buzau 41A fost confirmat pozitiv în data de 3 mai în Focşani, unde s-a prezentat pentru investigaţii medicale. În urma unei radiografii pulmonare, s-a decis testarea pentru COVID-19, rezultatele fiind pozitive. Pacientul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

Dacă înainte de weekend, Buzăul se regăsea pe lista judeţelor cu cele mai puţine cazuri de Covid-19 confirmate, numai în ultimele 24 de ore numărul infectărilor s-a dublat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!