NOILE REGULI TRANS BUS SE AMÂNĂ. PÂNĂ LA 1 APRILIE SE CIRCULĂ CA ŞI PÂNĂ ACUM

NOILE REGULI TRANS BUS SE AMÂNĂ. PÂNĂ LA 1 APRILIE SE CIRCULĂ CA ŞI PÂNĂ ACUM

Primarul Constantin Toma a anunţat astăzi o serie de modificări în privinţa regulilor de transport local ce ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 martie. În primul rând, intrarea în vigoare a noilor norme s-a amânat până la data de 1 aprilie, iar vestea prostă este că elevii de la ţară nu vor putea primi gratuitate pe transportul urban, însă vor beneficia de o subvenţie.

autobuz 02Din cauza unor probleme tehnice apărute, societatea de transport local nu va putea implementa noile norme. Mai exact, până la 1 aprilie, buzoienii vor circula ca şi până acum. Asta din cauza faptului că până la acest moment nu au avut loc şedinţele de consiliu local în localităţile în care s-a extins Trans Bus.

Vestea proastă dată de primarul Toma este că elevii de la ţară nu vor putea beneficia de gratuitate nici măcar pe o linie, însă vor beneficia de o subvenţie acordată de Guvern.

Începând cu data de 1 aprilie, pensionarii vor avea gratuitate pe o singura linie a Trans Bus şi pot beneficia şi de abonament subvenţionat pentru alte linii. Abonamentele vor putea fi ridicate de la unul dintre cele 12 ghişee ce vor fi montate de Trans Bus  în municipiul Buzău. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

UPU Buzău, fără COVID

09.06.21 15:15 Ultima modificare 09.06.21 19:01

Lipsa cazurilor de COVID timp de două zile consecutive a adus eliberare la cea mai aglomerată secție a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pentru prima…