Noi posibilități de vaccinare – Două caravane, prezente la Berca

Noi posibilități de vaccinare – Două caravane, prezente la Berca

Cozile de la centrele ce administrează serul anti-COVID au determinat autoritățile să ia măsuri. Astfel, un nou centru de imunizare a fost deschis la căminul Garnizoanei, iar în Berca se va deplasa o echipă mobilă de vaccinare în acest weekend. La momenul actual, avem un număr de aproximativ 193.000 de persoane vaccinate.

Un nou centru de vaccinare s-a deschis pe Bulevardul Alexandru Averescu, la căminul Garnizoanei,  unde vor fi disponibile 400 de doze de Pfizer pentru persoanele care doresc să se imunizeze.

Locuitorii comunei Berca se vor putea vaccina în acest weekend, începând cu ora 09:30 la Liceul Tehnologic ’’Sf. Mc. Sava’’, unde va fi prezentă echipa mobilă de vaccinare. Doritorii vor putea alege între Pfizer și Johnson&Johnson.

Tot în acest weekend, la Berca va fi prezentă și caravana cu medici, unde 15 medici alături de asistenți vor oferi consultații gratuite de cardiologie, neurologie, oftalmologie, dermatologie, ginecologie și nu numai. Sunt așteptați atât adulți, cât și copii, pentru un control de specialitate și pentru a primi recomandări și sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos.

De asemenea, în premieră, la Buzău va fi organizat un maraton al vaccinării. Cu această ocazie va fi deschis un centru special la Muzeul Județean. De maine dimineață, timp de 24 de ore, buzoienii sunt așteptați să se vaccineze. Participanții vor primi și un bilet gratuit prentru vizitarea muzeului.

În ultimele 24 de ore, aproximativ 1700 de persoane au ales să se imunizeze cu prima doză de ser anti-COVID.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și