Nimic nou. Pierdem încă o dată cu Rapid

Nimic nou. Pierdem încă o dată cu Rapid

Gloria pierde încă o dată cu Rapid, după un meci echilibrat în prima repriză. Finalul de sezon consemnează o statistică negativă pentru echipa buzoiană, care nu a reușit să bată niciuna dintre ocupantele primelor șase locuri din clasament.

În prima repriză, Gloria a fost, în multe momente egala vicacampioanei, reușind să se mențină în siajul bucureștencelor. Distanța pe tabelă dintre cele două echipe n-a fost niciodată mai mare de două lungimi, ba mai mult, gazdele au preluat conducerea, 13 la 12, în minutul 27. Tot Rapidul a intrat, însă, în avantaj la cabine, 15-14.

În a doua parte, cine a greșit mai puțin a reușit să-și adjudece toate cele trei puncte. Din păcate pentru fetele de la Gloria, rapidistele au fost mai lucide, iar plusul de valoare s-a văzut încă de prin minutul 39, moment în care feroviarele s-au distanțat la cinci goluri. La final, 32 la 28 pentru Rapid, după încă un meci în care specatorii au părăsit Sala Romeo Iamandi cu impresia că s-ar fi putut obține mai mult.

Gloria rămâne  pe locul 7, cu 31 de puncte, iar etapa viitoare joacă în deplasare, cu Minaur. Buzăul mai are o singură șansă, ce-i drept infimă, de a învinge o echipă din Top 6, pe 15 mai, atunci când joacă acasă, cu CSM București.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și